Huidverbetering

Mooi zijn is je goed voelen en dat straal je uit

Skin EssentiA

ESTHETIEK MAGALY voor een gezonde huid!
Een stralende en gezonde huid dankzij de vitamine A die de basis vormt van deze huidverzorging van Environ. Deze lijn van Environ bevat producten die rijk zijn aan vitamine A, C & E en krachtige anti-oxidantenten en andere essentiële ingrediënten dat van uw huid een stralende huid maakt.

Youth EssentiA

ESTHETIEK MAGALY voor een gezonde huid!

Ontdek de toekomst in een producten die je huid er écht jonger doen uitzien. Deze productlijn bevat een zeer doeltreffende combinatie vitamines, anti-oxidanten en peptiden dat uw huid er gezond laten uitzien met een natuurlijke gloed.

AFSLANKEN

AFSLANKEN MET ESTHETIEK MAGALY. 

De beslissing nemen om af te vallen is op zich al een hele stap. Investeren in een resultaat dat blijvend is, snel en een gezonde manier van afvallen met zich mee brengt. Dat is wat iedereen wil. Bij ESTHETIEK MAGALY gaan we deze uitdaging samen met jou aan. Jij bepaalt het gezonde streefgewicht en wij helpen jou dit te behalen én behouden.

PowerSlim helpt je de juiste balans te vinden om je als gezonde geest lekker te voelen in je gezonde lichaam. Het afslankprogramma werd door diëtisten ontwikkeld en gaat uit van de laatste wetenschappelijke inzichten. PowerSlim is echter geen dieet. Afslanken met PowerSlim en Esthetiek Magaly is het ontdekken van een andere manier van eten, niet van minder eten. PowerSlim is ook perfect en eenvoudig in te passen in je dagelijkse leven.

Het afslankprogramma bestaat uit 3 fases: de strikte fase, de overgangsfase en de stabilisatiefase.

Meer info over AFSLANKEN
RIMPELS

RIMPELBESTRIJDING MET ESTHETIEK MAGALY

Rimpels, iets wat we niet graag zien aankomen, maar helaas wel een natuurlijk verschijnsel bij het verouderen van onze huid. De ontwikkeling van rimpels kan verschillende oorzaken hebben. Zo hebben roken en blootstelling aan de zon een negatief effect op onze huid, waardoor rimpels vroeger kunnen optreden. Uiteraard zijn er ook nog andere oorzaken die hierin een rol kunnen spelen. De ouderdom speelt natuurlijk ook een grote rol. Wanneer we de middelbare leeftijd bereiken, wordt er minder onderhuids bindweefsel en elastieke aangemaakt. Als de afbraak groter is dan de aanmaak van dat bindweefsel, gaat de huid sneller verslappen en dit fenomeen leidt tot rimpelvorming.

Rimpelbestrijding is afhankelijk van het type rimpel dat je hebt. Zo bestaan er diepe rimpels, ‘fronsrimpels’ en fijne rimpels. Niet elk type rimpel ontstaat door een verslapping van de huid, sommigen ontstaan door het bewust of onbewust opspannen van de huidspieren. Dit zijn de zogenaamde ‘fronsrimpels’. Esthetiek Magaly beschikt over de kennis en de producten om dit vervelende probleem weg te werken. Om te weten welke behandeling het beste bij je past, maak je best een afspraak.

Meer info over RIMPELS
ANTI-AGING

ANTI-AGING THERAPIE MET ESTHETIEK MAGALY

Verouderen is een natuurlijk proces dat we helaas niet kunnen tegengaan. Gelukkig zijn er verschillende therapieën die ervoor zorgen dat we dit proces wat kunnen vertragen. Wij verouderen niet alleen, ook al onze individuele cellen waaruit wij bestaan verouderen mee. Naarmate we ouder worden vermindert dan ook de celactiviteit. Concreet wil dit zeggen dat de aanmaak van vernieuwde huidcellen vertraagd wordt. We kunnen deze celactiviteit wel gaan stimuleren met verscheidene behandelingen. Onze huid heeft dus voldoende energie en bescherming nodig om vitaal en krachtig te blijven.

Ouderdom toont zich op verschillende manieren en op verschillende leeftijden.
* Twintigers: eerste fijne rimpels, vochtverlies
* Dertigers: eerste lijntjes op het voorhoofd
* Veertigers: drogere en dunnere huid, eerste kraaienpootjes
* Vijftigers: doffere teint, minder huidelasticiteit
* Zestig plussers: verlies van dikte en dichtheid van de huid, vervaging van contouren, aanmaak pigmentplekken

Belangrijk dus om op tijd de eerste tekenen van veroudering te spotten en ze tegen te gaan met vernieuwde behandelingen die resultaat garanderen.

Meer info over ANTI-AGING