Make-UP

Mooi zijn is je goed voelen en dat straal je uit

Gelaatsverzorging

Een stralende huid zorgt voor een stralende geest.

Lees meer

Permanente Make-UP

Gedaan met make-up steeds opnieuw aan te brengen!

Lees meer

GELAATSVERZORGING

GELAATSVERZORGING BIJ ESTHETIEK MAGALY

Onze huid weerspiegelt voor een groot stuk onze gezondheid. Het is een algemeen gekend cliché, maar het klopt wel dat een gezonde huid jonger oogt en geassocieerd wordt met een vitaler lichaam en de algemene gezondheid. Het is dus belangrijk om onze huid zo goed mogelijk te onderhouden en voldoende te voeden met vitaminerijke gelaatsverzorgingen.

Bij ESTHETIEK MAGALY hechten we veel belang aan het correct behandelen van elk huidtype. Wij beschikken over verschillende type gelaatsverzorgingen die elk hun eigen effect teweegbrengen. Het is belangrijk om eerst te bekijken welke gelaatsverzorging bij je huidtype past en het gewenste effect heeft.

Benieuwd naar hoe je huid opnieuw kan stralen? Wij laten je kennismaken met de nieuwste technologieën op gebied van gelaatsverzorging en zorgen ervoor dat jij écht resultaat ziet.

Meer info over GELAATSVERZORGING
Minerale Make-UP jane iredale

MINERALE MAKE-UP JANE IREDALE BIJ ESTHETIEK MAGALY

De make-up lijn van jane iredale is gebaseerd op mineralen om je volledig te laten stralen. De producten hebben een unieke samenstelling op natuurlijke basis. De make-up lijn van jane iredale is dan ook de eerste die daadwerkelijk goed is voor je huid. Daarboven bieden de make-up producten ook de ultieme UV-bescherming voor je huid.

Bij ESTHETIEK MAGALY hechten we belang aan goede make-up producten die hun nut bewijzen.

Benieuwd naar onze workshops? Deze kan je individueel of in groep (max. 6 personen) komen volgen.

Meer info over MAKE-UP JANE IREDALE
PERMANENTE MAKE-UP

PERMANENTE MAKE-UP BIJ ESTHETIEK MAGALY

Permanente make-up wordt vaak vergeleken met tatoeëren. Het is belangrijk om te beseffen dat permanente make-up niet hetzelfde is, het is eerder een cosmetische tatoeage! Bij permanenten make-up wordt er met veel fijnere naalden gewerkt, die kleurpigmenten in de huid laten glijden. Hierdoor krijg je een zeer natuurlijke expressie op je gelaat, afhankelijk van welke zones je permanent laat inkleuren.

Er zijn verschillende redenen waarom mensen tegenwoordig kiezen voor permanente make-up. In onze drukke levens spenderen we liever geen uren aan onze make-up want dat halfuurtje extra slaap kunnen we vaak wel gebruiken. Dan is permanente make-up de ideale oplossing, het resultaat blijft ook gemiddeld 3 à 5 jaar, afhankelijk van het huidtype.

Op basis van wat je wensen zijn qua kleur, dikte en vorm gaan we samen met de klant bespreken hoe we te werk gaan. De vragen die je op dat moment hebt omtrent permanente make-up en het toebrengen ervan kunnen uiteraard ook besproken worden.

Contacteer ons over PERMANENTE MAKE-UP