Title Image

Ontharen

Mooi zijn is je goed voelen en dat straal je uit

Wenkbrauwen epileren

De vorm van je gezicht is bepalend voor de vorm van je wenkbrauwen

Lees meer

Ontharen

De IPL behandeling zorgt voor een maandenlang effect.

Lees meer

WENKBRAUWEN EPILEREN

Is dat nu echt nodig, je wenkbrauwen epileren? Jazeker! Het is namelijk bepalend voor je gelaatsuitdrukking en het brengt extra aandacht naar je ogen. Bij ESTHETIEK MAGALY luisteren wij naar de wensen van de klant en bekijken we samen welke vorm van wenkbrauwen ideaal is.

Je wenkbrauwen in vorm laten brengen door middel van epilatie zorgt voor een jeugdiger uiterlijk en een open uitdrukking op je gezicht. Geen tijd om dit zelf te doen? Of niet zeker dat je het goed aanpakt? Contacteer dan zeker een professional.

Waarom je dit beter door een professional laat doen: de vorm van je wenkbrauwen moet namelijk de lijnen van je gezicht volgen en niet iedereen heeft dezelfde gezichtsvorm. Daarom is het enorm belangrijk om je wenkbrauwen hieraan aan te passen.

Tegenwoordig is het belangrijk om de wenkbrauwen te epileren naar een zo natuurlijk en harmonieus mogelijke lijn. Door de constante bijscholing bij ESTHETIEK MAGALY zijn wij op de hoogte van de laatste beautytrends en kunnen wij naast het epileren onze klanten ook bijstaan met advies omtrent epilatie en het onderhouden van de wenkbrauwen.

ONTHAREN

Er zijn verschillende manieren om ongewenste haartjes te ontharen. Bij ESTHETIEK MAGALY maken we gebruik van de IPL (Intense Pulsed Light) behandeling. Een zeer effectieve manier van ontharen dat je maandenlang een gladde huid bezorgt.

De IPL behandeling werkt op basis van zachte lichtpulsen die doorgaan tot aan de haarwortels. Het is belangrijk om te weten dat de groei niet stopgezet maar wel sterk vertraagd wordt dankzij deze effectieve manier van ontharen.

Wens je gebruik te maken van een IPL behandeling? Zorg er dan wel voor dat je de zonnebank en zonlicht vermijdt kort na de behandeling. Ontharen door middel van een IPL behandeling is in samenwerking met dermatologen tot stand gebracht. De behandeling kan ook toegepast wordt op elke huidtype, aangezien de lichtintensiteit aangepast kan worden.