Skincare

Mooi zijn is je goed voelen en dat straal je uit
environ huidverzorgingsproducten

ENVIRON

HUIDVERBETERING

Environ is wereldwijd gekend en geliefd merk door professionelen. De behandelingen van Environ zijn gebaseerd op wetenschap, schoonheid en een goede huidverzorging. Bij Environ geloven we dat de huid een leven heeft en dat vitamine A als zuurstof nodig heeft om er gezond en mooi uit te zien. Het gebruik van vitamine A in huidverzorgingsproducten was revolutionair. Dankzij uitvoerig onderzoek werd er ontdekt dat vitamine A een essentiële rol speelt in het gezond houden van de huid.

JANE IREDALE

MAKE-UP

De cosmetica lijn van jane iredale is bijzonder dankzij de samenstelling. Je huid wordt verzorgd én beschermd door minerale ingrediënten van de hoogste kwaliteit. De make-up is makkelijk aan te brengen, geeft een mooie dekking en heeft fijne texturen zodat jij elke dag weer straalt. De mineralen zullen jouw leven een stuk eenvoudiger maken, omdat ze een foundation, camouflage, huidverzorging en zonbescherming in één enkel product zijn. De natuurlijke zonnefilters beschermen je huid tegen UVA- en UVB-stralen. De make-up van jane iredale bevat geen FD&C-kleurstoffen, chemische bewaarmiddelen, synthetische geuren of vulmiddelen.

jane iredale minerale make-up

ARKANA

HUIDVERBETERING 

Arkana is een nieuw merk op basis van biotherapie met zuren. Aangewezen voor kuurbehandelingen voor een relatief droge huid, verdikking van de huid, rimpels, pigmentvlekken, onzuiverheden en acné.

De Arkana cosmetica bevatten geen kunstmatige toevoegingen en verbeteraars, zoals dierlijke stoffen, petroleum, irriterende detergenten en parabenen. De ideale samenstelling van de moderne actieve stoffen maakt dat ze voldoen aan de behoeften van de biologisch meest veeleisende huid.