Ontdek onze zelfbruiner & spray tanning

PROFESSIONELE BEKROONDE ZELFBRUINER

He-Shi is een award winning, professioneel selftanningsgamma, dat onmiddellijk kleurt bij contact met de huid. Het resultaat is egaal, vlekvrij, streeploos en de kleur vervaagt geleidelijk. Voor een professioneel en perfect resultaat, worden de He-Shi selftanningsproducten met een speciale handschoen aangebracht.

STAP 1: Exfoliating Gloves

Aangename, snelle en gemakkelijke manier om de huid te scrubben. Voor gelaat en lichaam, voor hem en haar. Het verbetert de bloedcirculatie bij dagelijks gebruik. Bevochtig de handschoenen met water en masseer de huid in cirkelvormige bewegingen.

STAP 2: Kies je favoriete He Shi zelfbruinen

Je kan kiezen uit de volgende producten: Express liquid tan, Rapid 1 hour liquid tan, Gold foaming mousse, Dark foaming mousse, Face + Body tanning gel, One day tan en de Overnight ageless tanning balm.

Breng de zelfbruinen op een voorbereide huid aan met de Tanning Mitt voor een vlekkeloos resultaat zonder sporen op je handen. Dankzij de ‘See where you go’- formule heb je geen strepen of vlekken en kan je onmiddellijk genieten van je gebruinde teint. Je brengt de zelfbruinen best ’s avonds aan voor het slapengaan. Door de warmte zal het beter inwerken. Douchen kan vanaf 8 uren na het aanbrengen van de zelfbruinen, nadien je lichaam droogdeppen.

De teint kan 5 – 10 dagen blijven!

STAP 3: Day to Day gradual tan

Dit product heeft een 3-in-1 effect. Het is niet alleen een zelfbruiner en een bruinverlenger maar het heeft ook een hydrateren effect dat voor een stralende huid zorgt. Het is een ideaal product voor mensen met lichte huidtypes.

He Shi

Gezond alternatief voor een perfect gebruinde teint. He Shi voorziet een snelle en makkelijke applicatie met onmiddellijk kleurresultaat.